Deurne Feest!: Feestelijke Rommelmarkt (1,5km!)

10 JUL, 2022 | 9:00 - 17:00
Deurne Feest!: Feestelijke Rommelmarkt (1,5km!)

Deurne krijgt grootste openluchtrommelmarkt op zondag 10 juli: “We breiden uit naar 263 staanplaatsen”

De tweede editie van de rommelmarkt in Deurne breidt stevig uit. Zo gaat de rommelmarkt van 70 naar 263 standplaatsen. Met een nieuw planningssysteem zullen de verkopers kunnen kiezen waar ze staan. Tijdens de feestelijke dag zorgen straatartiesten voor sfeer.

Uit een bevraging bleek dat de bewoners van de zijstraten van de Gallifortlei gewonnen waren voor een uitbreiding van de Feestelijke Rommelmarkt. “We ontvingen zeer veel positieve reacties, daarom werd overleg met het district Deurne en Stad Antwerpen beslist voor een uitbreiding met vier zijstraten”, zegt organisator Alain Hoeckx. De rommelmarkt zal dit jaar te vinden zijn in de Gallifortlei, de Plankenbergstraat, de Thisiusstraat, de Lundenstraat en de Eikblokstraat.

Iedereen kan zich inschrijven voor een standplaats van 3 meter breed (15 euro). “We hebben eerst de buurtbewoners de kans gegeven om zich in te schrijven voor de rommelmarkt. De folders zijn eerder deze week gebust en de inschrijvingen lopen heel vlot binnen. Rommelmarkten zijn duidelijk terug hip! Vanaf vandaag zetten we de inschrijvingen ook open voor iedereen die een standplaats wil”, aldus Hoe

LWanneer

zo 10 jul 2022
 9:00 - 17:00

LWaar

Gallifortlei 104

2100 DEURNE

LContact

Alain Hoeckx - https://www.deurnecentrum.be/external link
(+32)475/33.83.67 - [email protected]