DUBIEUS DESIGN | Antwerp Vintage Design Fair

28 JAN, 2017 | 10:00 - 18:00
DUBIEUS DESIGN | Antwerp Vintage Design Fair

ANTWERP VINTAGE DESIGN FAIR

Ook deze winter is DUBIEUS DESIGN de gezelligste beurs voor vintage design in Antwerpen. Je spot hier de mooiste meubels en de bekendste collector's items van de jaren 50 tot nu. Alleen al kijken is de moeite waard, maar ongetwijfeld zal je het voelen kriebelen om deze spullen op de kop tikken.

FREAK
Op zoek naar een luster uit de jaren 50 of een leuk boekenrek? Of hou je meer van de klassiekers, zoals een schommelstoel van Eames of een Bertoia wire chair? Je hoeft geen freak van vintagedesign te zijn om verleid te worden door grappige of stijlvolle vintage uit de jaren 50, 60, 70 …

ZAKJE VOL DUITEN
Met een beetje geluk en een zakje vol duiten vind je hier je gading. Op DUBIEUS DESIGN bieden immers handelaars uit alle windstreken vintage design aan tegen correcte prijzen. Je loopt er jouw droomobject tegen het lijf op de 400m² vintage heaven!

KWALITEIT
Dubieus Design is een kleine, intieme markt die inzet op sfeer en gezelligheid, maar vooral op een kwalitatief aanbod. De standhouders brengen allemaal een aantal topstuks mee. Zowel particulieren, verzamelaars, onlineshops als handelaars verkopen authentieke (serie)producten aan het grote publiek.

Programma Dubieus Design 2017:

LATE

LWanneer

za 28 jan 2017
 10:00 - 18:00

LWaar

Lange Winkelhaakstraat 26

2060 ANTWERPEN

LContact

Designcenter De Winkelhaak - http://www.winkelhaak.beexternal link
037271030 - [email protected]